Inschrijven zeskamp

De inschrijving opent op 1 mei!!

 

 

 

Met je vriendengroep, voetbalteam, buurt, familie, collega’s etc. etc. deelnemen aan een spannende spectaculaire strijd waarbij gezelligheid en sportiviteit voorop staat? Doe dan mee aan de zeskamp tijdens de Veldmaat Bruist! Schrijf je in door onderstaand inschrijfformulier in te vullen.


Gezien de ontwikkelingen op het gebied van evenementen veiligheid zijn we genoodzaakt om risico’s beter af te dekken. Voor deelnemers aan de zeskamp houdt dit in dat er een verklaring voor eigen risico getekend dient te worden, door elke deelnemer afzonderlijk. Dit formulier vind je op deze site. Het team levert dit formulier in, tegelijk met het aanmelden en invullen van de joker, bij het secretariaat, op 25 juni 2017 voorafgaand aan de start van de zeskamp. Print deze dus zelf uit en vul het in. Er is maar een beperkt aantal reserve formulieren op de zeskamp dag aanwezig! Zonder getekend formulier kunnen teams helaas niet deelnemen aan de zeskamp. Wij hopen dat jullie hier begrip voor hebben.


Tot slot:


Na afloop van de zeskamp is er weer een gezellig muziekprogramma in de feesttent. Vier hier de afsluiting van de zeskamp gezellig met je team! Ook vindt gelijktijdig met de zeskamp De Veldmaat City Race plaats. Neem gerust een kijkje bij deze spectaculaire zeepkistenrace! We hopen er die dag weer een sportief en gezellig spektakel van te maken. Tot dan!


Met Vriendelijke groet,

De zeskampcommissie.

Inschrijfformulier

Teamnaam (verplicht)

Team coach(verplicht)

Teefoonnummer(verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Bijzonderheden

Beschrijf jouw team